Dinerkaart


Prijs
Voorgerechten
Rundercarpaccio – met huisgemaakte pesto, balsamicodressing en oude Goudse € 9,50
Gerookte entrecote – flinterdun gesneden met truffelmayonaise € 9,50
Gerookte zalm – met komkommer, dille en een zachte mosterddressing € 9,50
Gebakken mosselen – in roomboter en knoflook gebakken € 9,50
Knoflookchampignons – met brood, knoflook en peterselie € 9,50
Mini kaasfondue op eigen (Goudse) wijze € 9,50
Soep met boerenbrood en boter
Soep van de chef – proef het seizoen! € 6,75
Vissoep – Klassiek Franse soep met rouille € 6,75
Goudse kaassoep – onze trots, onovertroffen! € 6,75
Tomatensoep – vegetarisch, met room en basilicum € 6,75
Hoofdgerechten vlees – met groenten van het seizoen en verse friet
Varkenshaas – met rozemarijn en spekjes €19,50
Wienerschitzel – kalfsschnitzel op traditionele wijze €19,50
Spareribs – keuze uit zoet, pittig of oosters (al 10 jaar ongeëvenaard!) €19,50
Kogelbiefstuk – op traditionele wijze gebakken €19,50
Kipsaté – met gebakken rijst, verse friet en pindasaus  €19,50
Tournedos – van de gril, puur vlees en botermals  €21,50
Ribeye – lekker, met zeezout en grofgemalen peper  €19,50
Griekse lamsspiesjes – lamsbiefstuk met een kruidige tzatzikisaus  €19,50
Halve gegrilde kip – van kop tot kont om je vingers bij af te likken!  €19,50
Naar keuze peper-, champignon-, pinda-, wittewijnsaus of huisgemaakte kruidenboter  € 1,50
Hoofdgerechten vis
Zalmfilet – met citroenolie, basilicum en tomaatjes  €19,50
Zeebaarsfilet – met een krokante korst van Gouds kaas, broodkruim, thijm en citroen  €19,50
Vispotje – dagverse vis, in room gestoofd met verse groenten en gegratineerd met Goudse kaas  €19,50
Reuze gamba’s – van de gril  €19,50
Naar keuze champignon-, wittewijnsaus of huisgemaakte kruidenboter € 1,50
Hoofdgerechten vegetarisch – met groenten van het seizoen en verse friet
Oesterzwamempanada’ – in een jasje van bladerdeeg met twee huisgemaakte sauzen €19,50
Vegetarische ovenschotel – rijk gevuld, gegratineerd met Goudse kaas €19,50
Lunchsalades met boerenbrood en boter
Rundercarpaccio – met verse pesto, balsamico en oude Goudse €15,50
Caesar salade – met croutons, spekjes, ei, ansjovis en oude Goudse (kan ook vegetarisch) €15,50
Warme geitenkaas – met spek en honing (kan ook vegetarisch) €15,50
Vissalade – met gebakken gamba, huisgemaakte tonijnsalade, gerookte zalm en makreel €15,50
Kindermenu’s
Kindermenu – geserveerd met verse friet, gezonde salade en appelmoes. Keuze uit: € 6,00
        kroket, frikandel, krokante kipstukjes of kaassoufflé
Groentenburgertje – geserveerd met seizoensgroenten, friet van aardappel en zoete aardappel € 8,75
Kipfiletje – gegrild kipfiletje, met seizoensgroenten en een barbecuesaus € 8,75
Hamburgertje – geserveerd met seizoensgroenten, friet van aardappel en zoete aardappel € 8,75
Schnitzeltje – geserveerd met seizoensgroenten, friet van aardappel en zoete aardappel € 8,75
Pannenkoekje – met stroop of suiker € 4,00