Uniek restaurant in Gouda

Gepubliceerd door admin op

Gewoon Gouds is gelegen op een unieke locatie aan de Markt in Gouda. In het gebouw en het interieur is een balans gevonden tussen klassieke en moderne elementen die vergezeld worden door moderne kunst, die voor een tijdloze uitstraling zorgen. Gewoon Gouds is een unieke locatie waar u kunt lunchen, borrelen en dineren met uitzicht over het historische marktplein van Gouda. Gewoon Gouds houd rekening met de huidige krediet krisis door u de keuze te bieden tussen “Gewoon” of “Gouds”. Gewoon is voor de kleine trek. Gouds als u er nog even tegenaan moet. Zo is er voor elke beurs een passend gerecht.

Op de eerste verdieping vindt u ons sfeervolle restaurant gedeelte; vooral geschikt voor uw lunch en diner. Beneden vindt u ons Café/ Bar waar u onze leestafel treft en u kunt genieten van de verse koffie, een goed glas wijn of een van onze 35 biersoorten.

Buiten op het spraakmakende terras kunnen rond 180 gasten terecht voor een lunch, drankje of diner. Het uitgebreide lounge gedeelte van ons terras biedt de ideale mogelijkheid om onder het genot van een drankje, hapje of tapas gerechten in alle rust te genieten van één van de meest heerlijke plekjes aan de markt van Gouda. Op ons terras kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie of thee in de vroege zon of heerlijk genieten van een zwoele zomer avond onder het genot van een drankje en een hapje. Gewoon Gouds weet ook bij minder mooi weer een droog, verwarmd en sfeervol terras te creëren.

Pulselab personal training thuis
Restaurantmenu Gewoon Gouds 25 Euro Gewoon Gouds zomermenu kaart

Categorieën: Uncategorized